07 toukokuuta 2014

Kauniimpi keskiviikko ja hyvää kahvia!

Aamu alkaa parhaiten hyvällä kahvilla. Alkuraskaudesta en pystynyt juomaan kahvia ollenkaan, maku sai "pieniä" ällötyksen tunteita aikaan, joten kahvin vähentäminen tapahtui luonnostaan. Nyt kuitenkin puolivälin jälkeen, on kahvi alkanut maistua ja aamukahvista on tullut jälleen hyvä ystävä :) 


Starbucksin Chai Latte (saa siis myös kahviversiona vaikka taitaakin listalla olla Chai Tea Lattena) on tällä hetkellä omana listaykkösenä ja olen jopa valmis heräämään hitusen aikaisemmin jos suinkin ehdin työmatkalla poikkeamaan kahvin haussa.

Odotuksen aikana kahvikuppien määrä suositellaan pitämään ylimmillään kolmessa, joka on pysynyt rajana itselläni aika luonnostaan. Aamukahvi on usein hieman suurempi kuppi ja päiväkahvin saatan hakea tottumuksesta eteeni, mutta harvoin otan siitä pikku siemausta enempää. Huomasin myös, että jos juon kahvia enemmälti, niin myös pikkuinen on aktiivisempi hetki kahvikupposen jälkeen. Suosituksella on varmasti puolensa tässäkin :)

Starbucksista tulee aina hyvä tunnelma ja yhdistän sen mielessäni New Yorkiin, jossa kävin ensimmäisen kerran kyseisessä kahvilassa. Aina yhtä ihana palvelu ja kahvi joka tarjoillaan omalla nimellä, ei voi tietää kuin hyvää päivää! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!