10 toukokuuta 2014

Yksi pieni elämä, suuri valo sisällä ❤

Ihana Lohtu-kappale ja musiikkivideo julkistettiin eilen. Kuulin sen ensimmäistä kertaa kotimatkalla ajaessani sokeritesteistä kotiin. Kappaleen sanat "yksi pieni elämä, suuri valo sisällä...pidän aina lähellä, kuljen matkan vierellä" upposi mammaan täysin ja taas koettiin liikutuksen hetkiä 

Kappaleen on säveltänyt Tuomas Holopainen ja musiikkivideon ohjannut Dome Karukoski. Musiikkivideolla nähdään hetkiä elämästä, joita on kerätty suomalaisten lähettämistä videoklipeistä. Domen tarkoitus oli "halata elämää ja tallentaa kauniita hetkiä arjesta", kuitenkaan hakematta tarkoituksella koskettavuutta.


Eilisessä radiohaastattelussa myös Holopainen sanoi, ettei kappaleesta ollu tarkoitus tulla "itketyskappale", mutta jotain herkkää ja suloista siinä on :)Kappaleen tuotto menee Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeelle. Ensi vuonna, 6.6.2015, järjestetään Olympiastadionilla myös viiden tunnin mittainen konsertti, jossa esiintyvät kappaleen takana olevat artistit. Liput tulevat myyntiin ensiviikon keskiviikkona, 14.5.2014 Lippupalvelussa ja lipputulot ohjataan samaan hyvään projektiin. Konsertissa esiintyvät myös Kansallisbaletin taiteilijat. Siitä tulee varmasti upea ja ainutkertainen konsertti, olisipa ihanaa päästä paikalle :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!