26 toukokuuta 2014

Pikku New Yorker ja imetystä...

Follow my blog with Bloglovin

Olimme tänään miehen kanssa kolmannessa ja viimeisessä perhevalmennuksessa. Kaupungissa oli niin hurjat ruuhkat, että päästiin vähän myöhässä perille, mutta ces´t la vie!

Juteltiin tänään imetyksestä ja valmennuksessa vieraili myös uusi vauvaperhe kertomassa kuulumisia. Heillä oli supersuloinen 2,5 kk vanha pikkumies ja oli tosi mukava kuulla, että arki oli startannut mainiosti. Muuten valmennuksesta jäi jälleen aika ristiriitaiset tuntemukset. Imetysvideo ja juttelu keskittyi jotenkin imetyksen haasteisiin ja mahdollisiin hankaluuksiin. Saas nähdä minkälaisia painajaisia tästä aiheesta mielessäni kehitän, ennenkuin oma mieli jälleen työstää asian :) 

Imetys on varmasti henkilökohtainen ja herkkä aihe monelle ja se voi olla alkuun hankalaa, niinkuin monet uudet asiat. Rinnat on osa naiseutta ja niiden käyttäminen vauvan ruokintaan on toki luonnollista, mutta vie ehkä hetken aikaa totutella ajatukseen. Uskon että alkuun imetys voi myös sattua, ja jos rintojen iho menee rikki ja kirvelee, niin tekeekin varmaan mieli heivata hanskat tiskiin koko asian kanssa. Onneksi meille mammoille on kuitenkin "salaisia-aseita" kuten Lanoliini-voide ja rintakumit. Kiitos ihanien naaprimammojen, olen jo perillä näistä ;) 

Täytyy vain muistaa antaa itselle aikaa, eikä stressata turhista, ainakaan etukäteen. Kaikki sanovat, että kipu kuitenkin helpottaa pian ja imetyksestä muotoutuu ihana oma pikku hetki beben kanssa. Mikäs sen suloisempaa kun saada pikku tuhisija lähelle ja ottaa vaikka hyvä kirja käteen jos tuntuu, että imetykseen menee tunteja. Katsotaan olenko samaa mieltä elokuussa ;) Jos jollakulla on positiivisia vinkkejä ja ajatuksia, niin kertokaa ihmeessä, luulen, että ne kaikki "ei niin kivat jutut" tuli jo kerrattua tänään ;)

Katsokaa mitä ihanaa meidän pikku-pallero sai eilen illalla 

New Yorkin tuliaisia juuri oikeissä väreissä! Ihana t-paita joka sopii pikkuiselle mainiosti farkkujen tai farkkuhameen kanssa :)


Nimi on Todellakin edelleen harkinnassa ;) Aikaisemman Apps I Love-postauksen lukeneet tietävät tarinan Arnoldin nimen takana, mutta Hillary onkin sitten toinen juttu.


Kiitos tuliaisesta 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!