04 toukokuuta 2014

Juhlahumusta selvitty

Oi mikä ihana päivä eilen olikaan. Naapurimme juhlivat eilen häitään ja saimme olla juhlavieraina paikalla kahden muun naapuripariskuntamme kanssa. Näitä häitä oli odotettu, siellä he ovat seurustelleet jo...riittävän pitkään ;) ja juhlia oli suunniteltu huolella! Aloitimme aamun jumppasalilta ja tulimme sieltä kotiin hyvissä ajoin valmistautumaan juhliin. Mama liciousin hame taipui mainiosti juhlakäyttöön kivalla topilla ja koruilla. Mangosta hankitut korkkarit pääsivät myös ensiajelulle. Minulla on tapana levittää juhlavaatteet sängylle, jossa on helppo mallata eri toppi/kenkä/koruvaihtoehtoja ennenkuin sovitan päälle.



Ihana pari vihittiin Pyhän Laurin kirkossa Vantaalla, en ole aikaisemmin tässä kirkossa käynyt, joten kirkon koristeellisuus ja kaunis tunnelma yllätti positiivisesti.


Kirkon lähellä on ihastuttava tilausravintola Wanha Bäckby, joka sopi hääparin tyyliin kerrassaan mainiosti. Tila itsessään ei paljon koristeita kaipaa, pöytäkynttilät, kukat ja tietysti juhlavieraat pukeutumisellaan tekivät tilasta somistetun. Pöydät oli nimetty hauskasti hääparille tärkeiden paikkojen mukaan.

Mikäli joku ihmettelee mitä mamman lasista löytyy, oli ihastuttava hääpari huomioinut tämänkin; alkoholitonta muscatia! Tosi ihana pieni detalji, ja toi extrajuhlatunnelmaa. Maku oli kevyt, rypälemäinen ja hieman makeahko, mikä lienee rypäletyypille ominaista. Mainio vaihtoehto mikäli haluat juhlistaa erityistä hetkeä tai tarjota viiniä vaikkapa ruuan kanssa odottaville :) 


Hauskaa oli, tästä on hyvä jatkaa sunnuntailepäilyä ennen uutta viikkoa!

Mama & Papa

4 kommenttia:

  1. Olettepas upea pari ja kaunis pukeutiminen masun kanssa! Meillä on muutamat häät tiedossa kesän aikana ja nyt jo kauhulla mietin mihinkähän kaapuihin sitä joutuu verhoutumaan, kun ei ehkä viitsisi erikseen ostaa mitään raskausmekkoja. Mutta jospa sitä mahtuisi johonkin vanhaan vyötäröltä joustavaan mekkoon! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos ihana kommentistasi :) Samaa vaateongelmaa pähkäilin minäkin, mutta tuo mama liciousin hame pelasti tilanteen.

      Niitä näyttäisi olevan vielä saatavilla kohtuuhintaan jos tykkäät mallista :) Käy kurkkaan:
      http://www.bebes.fi/kauppa/product_info.php?cPath=23_30&products_id=4699

      Ihanaa odotusta sinne <3 Sekä juhlia kun niiden aika on :)!!

      Poista
  2. Tää juhlalook oli ihana! Ajoissa kommentoin, en tiennyt että sulla on blogi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun löysit tänne :)! Ja samoin, en tiennyt minäkään että sinulla on myös blogi, kävin heti kurkkaamassa :)!

      Tuo oli kyllä nappivalinta masun kanssa, juuri sopivan joustava ;)

      Poista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!