25 joulukuuta 2014

Ihanaa joulua!

Oli tarkoitus jo eilen toivotella teille ihanaa joulua, mutta meillä meni kuusen pystytykseen koko aamupäivä. Isa-pappa oli löytänyt kauniin tuuhean kuusen, mutta jalka oli niin hoikka, että kuusi keikkui jalustassaan. Miehiseen tapaan asia piti tietysti korjata jatko-pulteilla. Lopputuloksesta tuli oikein sievä, vaikka omat pultit taisivat meinata mieheltä mennä ;).

Kävimme jolukirkossa siskon perheen kanssa, ja kirkon jälkeen heillä joulukahveilla. Joulukirkko tuli suorana lähetyksenä Yle Radiosta. Silkki päästi kaksi pikku kiljahdusta, jotka toivottavasti veivät iloiset jouluterveiset perille ympäri maan. Siskolta ajelimme valkoisessa talvimaisemassa Espoon mummille ja papalle illanviettoon. Olipa ihana ensimmäinen jouluaatto . Silkki pieni nautti niin paljon huomion keskipisteenä olemisesta, voi pientä :). Parasta joulussa on mamankin mielestä yhdessä oleminen .

Nauttikaa läheistenne seurasta, ja lämpöisiä ajatuksia myös heille jotka asuvat kauempana, tai ovat jo seurastamme poistuneet .


Silkin ensimmäinen kuusi.

Silkillä on oma pikku jouluenkeli sängyn päällä :)

Baby-pulkka oli yksi joulun parhaimpia lahjoja,
sitä piti päästä heti kokeilemaan!


Me lähdetään seuraavaksi päiväsaunaan kylpemään,
ja testaamaan uusia vesileluja.

Rentoa ja kivaa joulupäivää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!