15 joulukuuta 2014

Joululahjalistan viilausta

Täällä on viikko startattu varsin zen-henkisissä tunnelmissa, pitkillä aamukahveilla, jonka jälkeen suuntasimme Silkin kanssa hankkimaan joululahjoja. Kaupoissa oli leppoisa tunnelma, ja saimmekin kuusi lahjaa hankittua. Paljon parempi maanantai kuin edellinen :).

Tarvitsisin kyllä joululahjakaupoille suunnatessani ehdottomasti lahjalistan. Ilman listaa tulee helposti ostettua kolme lahjaa samalle ihmiselle, vaikka tarkoitus oli ostaa lahja per nuppi, kolmelle eri henkilölle. Samalla myös budjetti lähtee rönsyilemään. Maman kolme vinkkiä joululahjojen ostoon tästä eteenpäin ovatkin, sekä itselle että muille:

1. laadi budjetti
2. kirjoita lahjalista
3. pysy budjetissa ja listassa

Etenkin jos lahjojen osto jää viime tipalle, niin kiireessä ja tungoksessa tulee ostettua jotakin aivan muuta mitä oli ajatellut. Samalla budjetti venyy ja paukkuu, ja loppukuusta huomaa uutta vuotta suunnitellessa tuhlanneensa enemmän kuin oli tarkoitus. No mutta, vielä on yhdeksän yötä jouluun, joten ehdin vielä hyvin viilata listan kuntoon ja tehdä loput hankinnat. Sain tänään myös viime viikolla teettämäni joulukortit UPS´n kautta kotiovelle kannettuna, joten nekin ehtivät vielä mainiosti perille :).

Leppoisa tunnelma jatkui myös vauvauinnissa. Altaan reunukset oli koristeltu kynttilöillä ja vauvat matkustivat lötköpötköillä ajaen, joulumusiikin tahdissa. Tänään oli neljäs uintikerta ja Silkki oli yhtä hymyä jo odottaessaan uintivuoroa. Nauraa kihersi Wilhelmiinan plyysisohvalla, voihan love bug .



Hyvää alkavaa viikkoa!

Ps. Jos miehen päästää pizzan tekijäksi on tiedossa oikea meat lover -pizza. Salamia, metwurstia, ilmakuivattua kinkkua...olen juonut kuin kameli ;).

4 kommenttia:

  1. voi mahoton miten ihana vauvauimari siellä onkaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta, en olisi uskonut että näin pieni jo innostuu jostakin harrastuksesta ;)! On ne suloisia <3

      Poista
  2. Hei! Kiitos ihanasta blogista! Olisi mielenkiintoista jos tekisit postausta teidän yhdestä päivästä. :-) saako udella minkä kokoinen teidän prinsessa on? Suloinen kuin mikä. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis kommentistasi :). Toki saa, kävimme juuri 4kk neuvolassa ja mitat olivat 7,300g ja 64,8cm. Silkki täyttää tosiaan 25.12. 4kk :).

      Voin tehdä, vaikka heti joulupyhien jälkeen kun pääsemme normirytmiin :).

      Oikein ihanaa joulunodotusta Sinulle!

      Poista

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!