18 joulukuuta 2014

Kuumat reidet

Täällä on touhuttu joulupaketteja postiin ja muita tavanomaisia joulupuuhasteluja, tiedättehän...kuten torttujen paistoa, lahjojen paketointia, suklaan syöntiä, parkkisakkojen hankintaa, ja niin edelleen ;). Oli muuten varmaan jokin henkilökohtainen ennätys saada sakot kahdessa minuutissa...krääh... Ihanaa joulua vaan "Pirkoille" .

Kaiken suklaan ja piparin syönnin keskellä oli pakko käydä kuntosalilla, ja pitkästä aikaa ihan salin puolella. Edellisestä käynnistä olikin vierähtänyt tovi ja huomasin, että olin ihan tipahtanut salimuodista. Olo oli jotenkin mama-mainen vanhassa topissa ja lenkkareissa, sekä Silkin "pöyhimässä" tukassa. Tein hauiksia ja huomasin, että käsivarret eivät taidakkaan olla enää kuuminta hottia, vaan tilalla on nyt reisi-treeni. Eli jos haluat näyttää ensi kesänä kuumalta kissalta, niin nyt on aika hommata timmit reidet.

Mama taitaa nyt kirjoittaa joulupukille, ja toivoa lahjaksi jumppatoppia ja lenkkareita...sekä niitä kuumia reisiä ;).



Tänään muuten on ohjelmassa visiitti isä-papan työpaikalle ja siitä jatkamme ystävän luo Lappeenrantaan. Ihanaa ehtiä viemään jokunen paketti henkilökohtaisesti perille :). Auto pakattuna odottelemme vain, että Silkki-pieni herää päiväunilta.



Ps. Sääraportti; ehkä me sittenkin saadaan valkea joulu etelään. Tilanne näyttää siltä, että maanataina satelisi iltapäivästä lunta, ja lukemat pysyttelevät muutaman asteen pakkasen puolella, joten lumi pysynee maassa :).

Ihanaa päivää rakkaat, hoteilla reisillä tai ilman ;).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit, ajatukset ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita -Kiitos!